Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Kumihimo produkter online!

Fyndiqs favoriter

Stoltsera med egentillverkade smycken! I Japan har man använt sig av flättekniken Kumihimo sedan urminnes tider. Kumihimo smycken användes både till att hålla upp samurajernas rustningar och som bälte på kimonos, och idag är de populära att ha som bland annat vackra armband! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop en massa bra tillbehör som alla Kumihimo-älskare behöver för att göra egna smycken! Du hittar allt från satintrådar till Kumihimo platta och olika fästen i metall. Och det bästa av allt är att du köper allting billigt direkt här på nätet!

Tips för ett lyckat köp! Vill du även använda dig av pärlor när du flätar? Här på Fyndiq finns massor av pärlor, och vi rekommenderar speciellt seed beads till denna flätteknik! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Experimentera med en uråldrig flätteknik! När du ska göra dina egna smycken så är det lätt att hålla sig till en viss teknik. Men varför inte lära dig något nytt? Kumihimo är en rolig och spännande teknik som utmanar både din fingerfärdighet och din kreativitet. Köp en platta som är speciellt anpassad till att fläta smyckena, och våga vara personlig genom att välja trådar i roliga färger och kanske till och med börja fläta med pärlor också! Du kommer utan tvekan att få en massa komplimanger för dina smycken, och då är det riktigt kul att kunna berätta att du gjort dem själv!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.