Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga tjeckiska glaspärlor!

Fyndiqs favoriter

Allt för smyckestillverkning online! Alla som gillar att göra egna smycken vet att en av de viktigaste sakerna när det kommer till smyckestillverkning är att ha rätt utrustning hemma! Annars kommer man inte så långt. Och just därför kan du hitta ett stort utbud av tjeckiska glaspärlor här hos oss på Fyndiq, för om det är något som är ett måste i din smyckesverkstad så är det just denna typ av pärlor! Du har med andra ord hittat rätt om du är ute efter bra smyckestillbehör för handgjorda smycken, för hos oss är utbudet både billigt och stort. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Ibland vill du kanske variera pärlorna i halsbandet, så kolla även in våra andra kategorier med olika sorters pärlor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fina pärlor blir fina accessoarer! En fin pärla är mycket mer än bara en pärla, det är nämligen en byggsten till en mycket fin accessoar. Därför är glaspärlor med tjeckiskt glas ett säkert kort - det är helt enkelt riktigt fina pärlor som man lätt kan göra fina smycken av. För även om tillverkandet av smyckena är halva grejen, så vill man såklart även kunna bära dem när de är klara. Eller kanske ger du hellre bort dem till någon du tycker om? Alla gillar ju snygga accessoarer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.