Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga glitterpärlor online!

Skapa dina egna smycken med snygga glitterpärlor! När det kommer till smyckestillverkning är det viktigt att du använder rätt smyckestillbehör, och vad vore ett snyggt armband utan några glitterpärlor? Inte mycket alls, tycker vi på Fyndiq, och därför har vi samlat ett stort sortiment av billiga glitterpärlor här på nätet som du kan välja och vraka bland. Hos oss hittar du allt från riktiga bling pärlor, eller så skallade Crystal Rhinestone pärlor, till större pärlor i metall med glittriga stenar i spännande färger. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte bort att kolla in vårt stora utbud av tillbehör för smyckestillverkning! Här hos oss på Fyndiq kan du hitta allt från förvaring till trådar och verktyg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rätt smyckestillbehör när du gör egna smycken! Vi har alla olika smak när det kommer till ett smyckes design och stil, så just därför kan det vara roligt att faktiskt tillverka dina egna smycken istället för att köpa färdigjorda. Vi på Fyndiq har därför samlat mängder av snygga glitterpärlor för dig att frossa i! Vad sägs om ett fem-pack svarta pärlor i strass eller kanske 40 stycken strassrondeller? I vårt sortiment hittar du glittriga pärlor i alla regnbågens färger som du kan skapa både blingiga armband och glittrande halsband med!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.