Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga metallpärlor online!

Fyndiqs favoriter

Det är kul att göra egna smycken! När man har smyckestillverkning som hobby är det enkelt att skapa egna, unika smycken och snygga accessoarer som ingen annan har. Just därför har vi på Fyndiq samlat mängder av pärlor i metall för dig att välja bland! Här hittar du billiga metallpärlor i mängder av olika design, form och färg som du med ett enkelt klick beställer online. Välkommen att fynda i vårt välfyllda sortiment!

Tips för ett lyckat köp! Det är snyggt att blanda material när du gör egna smycken, så passa på att handla med dig glaspärlor i snygg design! Här hos oss på Fyndiq kan du hitta billiga pärlor i en mängd olika material, former och stilar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Metallpärlor i olika färg och storlek! Alla har vi olika smak och stil, och därför har vi på Fyndiq samlat mängder av olika metallpärlor så att du snabbt och enkelt kan hitta och välja ut dina favoriter. Vad sägs till exempel om silverfärgade metallpärlor eller färgade pärlor i aluminium? Eller så kanske du är mer sugen på att tillverka pärlhalsband med metallpärlor som ser ut som blommor? Här hos oss finns det mängder av snygga metallpärlor att hämta inspiration ifrån! Så låt fantasin flöda och ta dig en titt i vårt sortiment så kommer du säkerligen att hitta några metallpärlor som blir just dina favoriter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.