Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda smyckesstommar för håraccessoarer!

Köp håraccessoarer för DIY projekt online! DIY står för Do It Yourself och är något som vi på Fyndiq tycker är fantastiskt roligt, speciellt när det kommer till smyckestillverkning. Därför har vi valt att samla massvis av billiga smyckesstommar för håraccessoarer som du enkelt kan använda som stomme för olika DIY-projekt som att till exempel tillverka egna hårsmycken! Här hittar du allt från diadem till hårspänne-stommar, så det är bara låta fantasin flöda! Kanske vill du klistra på pärlor och paljetter, eller varför inte klä in ett 5 mm platina diadem i tyg och piffa upp det med en rosett? Allt är möjligt, men det krävs att du har en bra grund att utgå ifrån – och det hittar du här bland våra håraccessoarer för DIY projekt!

Tips för ett lyckat köp! Vill du inte tillverka egna håraccessoarer? Lugn, vi har självklart även vanliga håraccessoarer som redan är klara att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bara fantasin sätter gränser! Så länge du har rätt stomme att arbeta utefter är det bara din fantasi som kan sätta gränser när det kommer till att tillverka egna håraccessoarer med hjälp av smyckesstommarna i denna kategori. Kanske vill du skapa snygga hårspännen med glittriga stenar eller designa egna clip ons hårklämmor? I denna kategori finns alla stommar du kan tänka dig för håraccessoarer – så frågan är: vad känner du för att skapa för håraccessoar idag?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.