Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda stomme för ringar billigt online!

En vacker ring skapar du bäst själv! ”If you like it then you should put a ring on it”… Sjunger Beyoncé och självklart håller vi på Fyndiq med. Men vi tycker också att du ska ta det hela steget längre och designa fram en egen ring. Det kan du göra om du handlar smyckestillverkning för ringar hos oss på Fyndiq! Oavsett om det är en ring till dig, eller en förlovningsring till någon du älskar – har vi allt som behövs för att du ska lyckas. Just här hittar du ringstomme i flera olika varianter, och med kreativitet har du snart skapat en egen ring.

Tips för ett lyckat köp! En egendesignad ring är ett bevis på att du tycker om någon, det går lika bra att ge som vänskapsring som förlovningsring! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den runda stommen köper du här Ringar är verkligen otroligt trendigt just nu – och ännu trendigare är det att skapa saker själv, så att göra egna ringar är verkligen det absolut bästa om du vill vara hipp. Börja ditt skapande med att titta igenom vårt stora utbud och plocka hem de ringstommar som du tycker är bäst. När du väl har ringarna i din hand kan skapandet börja och du kommer snart att vara trendigast i stan. Kul? Självklart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.