Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda bra & billig wire tråd online!

Fyndiqs favoriter

Wire tråd är en stark tråd! Här på Fyndiq har vi en massa bra saker för dig som gör dina egna smycken! Vi har till exempel wiretråd som är en bra tråd för smyckestillverkning, och som du handlar enkelt här på nätet. Du som är ny med att göra egna smycken kanske tycker det är svårt att veta vilken tråd du ska välja? Då kan vi berätta att wiretråd är bra att använda sig av om man behöver en mycket stark tråd, eftersom den är ståltrådsliknande. Hos oss kan du också köpa wire tråd billigt, så våga testa dig fram till rätt tråd!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du pärlor att trä på din tråd? Det finns också, bara några klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt tråd till rätt smycke! När du ska göra egna smycken är det viktigt att köpa rätt tråd som passar för det du ska tillverka. Ibland passar det bäst med lite tjockare tråd och ibland lite tunnare. Det är också viktigt att tråden är stark, så att smycket blir hållbart. Wiretråd kommer i olika längder och tjocklek och du kan även köpa tråden i flera olika färger. Om du vill veta vilken tråd som passar just ditt smycke är det bästa tipset att du läser beskrivningen av produkten - där finns all information du behöver. Exempelvis är fiskelina spider Wire en bra tråd för de smycken som behöver osynlig och elastisk tråd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.