Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga vingar för smycken här!

En vinge för smycket! Ja, eller två såklart. Köp ett par vackra vingar i silver för din smyckestillverkning och vi lovar att ditt smycke blir unikt. De som älskar att tillverka smycken har kommit helt rätt om de är ute efter något alldeles extra. Här på Fyndiq har vi samlat de allra vackraste vingarna för din smyckestillverkning. Det gör det lätt att göra helt egna smycken som ingen annan har, både i vackert silver eller klassiskt guld!

Tips för ett lyckat köp! Letade du vingar till maskeraden? Då har du kommit fel, här finns bara vackra vingsmycken för din smyckestillverkning. Glöm inte att läsa beskrivningen så att måtten stämmer, de ska ju passa också. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vingar symboliserar änglar! Det är klart att vingar symboliserar änglar, eller om en vill vara tråkig så symboliserar det kanske en fågel. Men om vi ser det från den ljusa sidan så är vingar något alldeles extraordinärt. Det kan vara att med vingar så blir du fri eller bara det faktum att förmågan att flyga är ganska fantastisk. På ett smycke som du gör själv så blir det en symbol för vad du vill. Varför inte tillverka ett halsband med silver vingar? Eller ett armband som ska pryda handleden? Poängen är att du får billiga smycken som ser dyra ut när du bestämmer dess design själv.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.