Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga satinband online!

Fyndiqs favoriter

Hos Fyndiq hittar du massvis av satinband! Här hos oss på Fyndiq finns massvis av fina och billiga satinband som du med ett snabbt klick beställer hem direkt online. Vi har tusentals fräscha satinband i flera olika färger och nyanser i vårt stora sortiment. Du kan använda satinband till alltifrån utsmyckning av kläder till pyssel med fotoramar. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Välkommen in och shoppa online så kommer du att hitta ditt fynd redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är du intresserad av annat pyssel så som scrapbooking och behöver andra produkter? På Fyndiq finns massvis av spännande saker, så det är bara att klicka dig runt så kommer du hitta vad du behöver. Allt till samma fyndpriser som alltid så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad ska man med ett satinband till? Det bästa med satinband är att det finns så många användningsområden. Man kan till exempel använda banden när man syr kläder för att göra snygga axelband, eller varför inte göra en söt fåll på en kjol? Man kan också göra häftiga detaljer genom att fästa satinrosor på en väska eller på en hatt. Dessutom kan man även lyxa till presentinslagningen och att använda ett satinband i guld eller silver som presentsnöre. Så vad väntar du på? Börja pyssla med satinband redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.