Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga band för pyssel online!

Fyndiqs favoriter

Textilband för den pyssliga! Att ha en hobby som man tycker är rolig är viktigt för att man ska må bra, och det kan handla om vad som helst. En populär hobby är att pyssla och sy, och det är verkligen någonting som alla kan göra. Just därför har vi på Fyndiq samlat ihop mängder av textilband som är enkla att använda när man pysslar och syr. Här hittar du tygband, sidenband och dekorationsband som fungerat till att piffa till allt från bordsdukar till klänningar. Självklart kommer dessa till ett billigare pris. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Våra band finns i olika längd och bredd, så kontrollera att du har tagit rätt innan du klickar på köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Läder, satin eller spets! Att Fyndiqs utbud är stort är nog ingen överraskning, det är det alltid oavsett produkt. Men att det finns så många olika typer av band, är nog ingenting som alla är medvetna om. Men så är det faktiskt, och du kan plocka hem allt från spetsband och satinband till läderband i mängder av olika färger. Även organzaband är någonting du kan välja att köpa, och dessa är perfekt att använda om du ska göra rosetter till kläder eller använda som snyggt band till din presentinslagning. Kom in och se vad vi har att erbjuda, du kommer inte att bli besviken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.