Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga sidenband på nätet!

Stort utbud av sidenband på rulle! Inför stora högtider är det perfekt att sätta guldkant på paketen med hjälp av ett vackert litet sidenband. Fina paket förgyller födelsedagar, studentpresenter och de tillfällen när man bara känner för att vara extra snäll mot någon man tycker om. Det gör att förväntningarna blir lite högre för den som ska öppna paketet. Här på Fyndiq finner du sidenband billigt, och de finns i många olika färger och mönster. Låt oss locka med ett sidenband med text på eller i färger som guld, rosa eller varför inte ett svart sidenband? Vi får även in nya produkter dagligen, så se till att hålla koll så att du inte missar något.

Tips för ett lyckat köp! Banden säljs i olika längder, så se till att du får med dig rätt längd hem om du ska använda bandet till något speciellt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sidenbandet fyller många funktioner! Att sidenband endast ska pryda paket stämmer inte. Du kan använda dem till att piffa upp kläder – speciellt kjolar och söta babykläder. Du kan även använda dem för att göra härliga skärp till klänningar eller till vackra håruppsättningar. När det kommer till sidenband så är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan göra. Men ett som är säkert är att ett band alltid kan vara bra att ha hemma.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.