Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga spetsband online!

Fyndiqs favoriter

Flera meter spets! Vill du vara trendig just nu ska du pyssla och sy. Det har nämligen blivit väldigt hett att göra sina egna kläder och skapelser, och just därför har vi på Fyndiq samlat ihop billig spets som kan användas till både kläder och gardiner. Vi vill att det ska vara enkelt att skapa, och en förutsättning för det är att du enkelt ska hitta vad du behöver för din kreation. Kika igenom vårt stora utbud av spetsband i metervara och likaså elastiska band. Du kommer säkerligen att hitta det du söker.

Tips för ett lyckat köp! Man kan aldrig få för mycket spets, och handlar du här hos oss kan du köpa allt du vill ha utan att fraktkostnaden höjs. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Romantiska kläder & inredning med spets! Spets är romantik, och du kan lätt få till en romantisk look bara av att klä dig i spets. Kanske har du spets i håret i form av ett hårband, eller varför inte sy på ett spetsband på din klänning inför bröllopsfesten? Du kan också använda din tyg spets till inredningen för en somrig känsla – antingen på gardiner eller dukar. Vad du än väljer att göra med din spets så kan du köpa den här. Ett stort utbud och låga priser är vad vi erbjuder, och du är varmt välkommen in för att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.