Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda Diamond Painting online

6 034 Fynd

Skapa egna diamanttavlor genom att fynda i vårt stora utbud av diamond painting kit och produkter. Här hittar du alla tänkbara motiv och tavlor för både nybörjare och proffs. Hitta din diamantmålninng med runda eller fyrkantiga pärlor här


Shoppa Diamond Painting hos oss

Diamond Painting finns äntligen i Sverige! Hos oss på Fyndiq hittar du alla tänkbara motiv i kompletta kit som du ska skapa egna diamant-tavlor av. Vi har kit för både barn, nybörjare och proffs, så kika igenom våra produkter och hitta dina favoriter! Som med allt du hittar hos oss så får du superbra priser, billig frakt och snabb leverans av dina varor.

Vanliga frågor om Diamond Painting

Vad är Diamond Painting?

Diamond Painting, eller diamantmålning som det också kallas, är en blandning av korsstygn och “paint-by-numbers”. Man använder små pärlor, eller diamanter, som man fäster på en duk/tavla som antingen har ett färdigt motiv eller är blankt. Det är en rolig, spännande och avkopplande hobby som även resulterar i fina tavlor att pryda dina väggar med. Tavlorna är även perfekta att ge bort i present!

Vad ingår i ett Diamond Painting kit?

I ett kit ingår allt du behöver för just den tavla du ska lägga. Du får pärlor, canvas, penna, vax och pärlbricka (om inte annat står i beskrivningen). Det går även att komplettera med olika tillbehör som till exempel förvaring till dina pärlor så att de inte kommer bort och extra pennor.

Hur fungerar det för en nybörjare?

Om du är helt ny på området så är ett tips att inte börja med ett för avancerat mönster, börja hellre med en mindre tavla för att få in den rätta tekniken. Hos oss hittar du alla tänkbara storlekar, så kika igenom vårt utbud och hitta ett enklare motiv att börja med.

Hur gör man?

Diamanttavlor med färdiga tryck är inte svåra att göra, följ bara dessa enkla steg:

  • Packa upp ditt kit och kontrollera att alla delar finns med
  • Veckla ut canvasen på ett torrt, plant underlag
  • Lägg pärlorna i pärlbrickan
  • Applicera lite vax på din pärlpenna
  • Placera pärlan på rätt plats på canvasen
  • Rama in och sätt på väggen!