Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 438 att välja bland!

Fynda billiga pyssellådor!

Fyndiqs favoriter

Köp pyssellådor billigt online här hos oss på Fyndiq! Kliar fingrarna av skaparglädje? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi nämligen samlat ett stort sortiment av billiga pyssellådor för dig att fynda bland. Vad sägs till exempel om en innehållandes alla verktyg och saker du behöver för att sy din alldeles egna trasdocka? Eller du kanske hellre vill köpa en presentask med tillbehör för att sy en blommig kanin? Här finns pyssellådor med både det ena och det andra i – kika igenom utbudet och hitta den låda som passar dig bäst!

Tips för ett lyckat köp! Fyll din varukorg till bredden i ett och samma köp – frakten är samma oavsett hur många saker du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pyssellådor för alla åldrar! Att pyssla är något som passar alla, det finns liksom ingen åldersgräns och man kan pyssla både till sig själv eller till någon annan! Här finns pyssellådor med glitter, stickers och glitterlim att kika närmare på – eller du kanske snarare letade efter en pyssellåda med paljetter som kan strykas på kläder så de fastnar? Det har vi också tillsammans med en rad spännande presentaskar i färdiga pysselkit! Med dem kan du både sy en björn, en sjöjungfru eller varför inte slå på stort och sy en liten hundvalp eller en kattunge! Låt fantasin flöda med våra pyssellådor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.