Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 428 att välja bland!

Fynda scrapbooking blommor billigt!

Fyndiqs favoriter

Allt för scrapbooking online! Att ta vara på sina minnen är viktigt, och ännu roligare blir det att göra det om man gör det genom scrapbooking! Att fylla sina fotoalbum med ännu mer minnen än bara fotona i sig. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av scrapbooking blommor, och till riktigt billiga priser dessutom! För dekorationsrosor, satinblommor, organzablommor med mera gör det verkligen lite finare, och det är trots allt hela idén med scrapbookande.

Tips för ett lyckat köp! Att bara klicka hem en sak till ditt scrapbookande är kanske inte så kul, så varför inte beställa hem så att du har tillbehör så att du kan göra massor av fina grejer? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få en riktigt fin scrapbook! Scrapbooking är egentligen en engelsk term, och det innebär kanske inte helt oväntat just vad scrapbooking är. Nämligen att fylla ett härligt album med fina bilder, och dessutom massor av andra saker så som klistermärken, fina scrapbooking papper, dikter mm! Det är helt enkelt en plats att fylla med allt det härliga här i livet, och sen är det otroligt kul att bläddra i albumet. Och är du ute efter scrapbooking turtorials så finns det såklart, men det bästa är faktiskt att göra precis som man vill med sin scrapbook! Det brukar bli bäst då.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.