Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga scrapbooking dekorationer hos oss!

Köp billiga scrapbooking dekorationer online hos oss på Fyndiq! Vad är scrapbooking utan roliga och fina dekorationer? Egentligen ingenting tycker vi här på Fyndiq! Därför finns här ett stort utbud av scrapbooking dekorationer att fynda bland. Här hittar du allt ifrån rosetter i tyg, knappar med figurer att sy fast på papper eller tyg, klistermärken i olika varianter samt diamanter med klister på baksidan. Oavsett till vilken typ av pyssel du letar dekorationer till kommer du garanterat att kunna hitta det här. Välj och vraka, beställ och sätt igång att skapa något kreativt och vackert. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte just dekorationer du letade efter till ditt pyssel? Ingen fara! Här på Fyndiq finns det massor av andra coola och fina saker som passar perfekt för scrapbooking. Kika bara vidare i de andra kategorierna så hittar du säkerligen det du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att välja dekorationer! Ibland är det inte lätt att kunna välja bland alla olika scrapbooking dekorationer som finns i sortimentet. Därför är det bra att tänka igenom till vilka framtida arbeten som man verkligen ska använda dekorationerna till. Ska du göra inbjudningskort till en födelsedagsfest passar 3D-klistermärken av cupcakes, glittriga tårtor och kanske något som kännetecknar födelsedagsbarnet? Eller är det ett eget fotoalbum du håller på att skapa från den senaste drömresan? Välj roliga dekorationer som kännetecknar platserna du besökte och färger som skapar rätt känsla. Genom att veta till vilket syfte dekorationerna ska användas blir det helt enkelt lättare att välja och prioritera!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.