Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billiga metalldekorationer på nätet!

Fyndiqs favoriter

Snygga metalldekorationer – ett måste i scrapbooking! Dekorera din scrapbook med billiga metalldekorationer från Fyndiq. Vi har ett stort utbud av snygga metalldekorationer av olika slag. Hos oss hittar du allt från kugghjul, nycklar, blommor, berlocker, stolar, spinnrockar och hjärtan till fåglar, saxar, burar och mycket mer! Kortfattat kan man säga att sannolikheten är väldigt stor att du hittar vad du än önskar till din scrapbook hos oss – både metalldekorationer och annat – till riktigt bra fyndpriser! Våra metalldekorationer kan köpas i multipack med exempelvis ett tiotal kugghjul i olika storlekar och färger eller i blandpack med exempelvis ett tiotal olika blandade berlocker.

Tips för ett lyckat köp! Metalldekorationer till scrapbooking är bara en av alla våra pyssliga kategorier. Vi har allt du behöver till scrapbooking, men även till många andra pyssliga aktiviteter. Kolla gärna igenom vårt breda sortiment av pysseltillbehör så ska du se att du säkerligen hittar något som passar just dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Metalldekorationer kan användas till mycket! Även om metalldekorationer gärna och ofta används i scrapbooking-sammanhang är inte det nödvändigtvis det enda användningsområdet för våra stiliga metalldekorationer. När du tillverkar egna smycken kan våra fina metalldekorationer och berlocker vara guld värda, det perfekta tillbehöret faktiskt. Och dessutom kan de användas till andra dekorationer också – det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.