Kundservice

Kort och Kuvert till Scrapbooking

989 fynd

Det finns inga kreativa gränser när det kommer till scrapbooking. Hos oss finner du ett brett utbud på kuvert och kort du kan använda för att skapa snygga inbjudningar inför kommande festligheter eller gratulationskort. Välkommen att fynda billiga kort och kuvert för scrapbook.


Filtrera

Köp billiga kort och kuvert för scrapbook

Vi på Fyndiq älskar kreativitet. Därför har vi ett brett utbud på allt du kan tänkas behöva för pyssel. Om du gillar att scrapbooka har du kommit helt rätt. Du kan välja mellan olika kort till scrapbooking och kuvert att förvara dem i. Det går att köpa kort eller kuvert var för sig. Men vi säljer dem även i set. Du kan välja och vraka mellan kort och kuvert i flera olika färger, motiv och designs till ett billigt pris.

Skapa personliga hälsningar med scrapbooking

Istället för att köpa färdiga kort och anonyma kuvert kan du göra det mer personligt genom att ta fram din kreativa sida och skapa dina egna hälsningar. Vi har kort till scrapbooking som du med hjälp av olika material och pennor kan skapa en personlig hälsning till någon du tycker om. Du hittar också ett bra utbud på kuvert som du kan ge en personlig touch och försluta din hälsning med. Vi har allt från gratulationskort till kort som passar för att skapa inbjudningar. Oavsett vad du ska scrapbooka så har vi det du behöver. Köp kort och kuvert billigt hos oss för att skapa personliga och unika inbjudningar eller grattiskort hos oss. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Är du helt ny på det här med scrapbooking kan det vara svårt att veta vart du ska börja. Därför kan det vara en bra idé att köpa hem någon av våra scrapbooking produkter som kommer i flerpack. Då kan du prova dig fram med olika designs utan någon press på att få till det som du tänkt dig på första försöket. Vi har både kort och kuvert i flerpack. Kolla in vårt breda scrapbooking sortiment och inspireras inför dina kreationer. Om du har några frågor kring produkterna eller din order kan du kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.