Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda symaskin billigt online!

En Husqvarna symaskin eller Singer! Att välja och vraka är något de flesta av oss gillar. Här på Fyndiq har vi otroligt många bra och billiga symaskiner att det blir extra kul att shoppa loss. När det kommer till symaskiner så har vi allt från Singer symaskin, Overlock och Husqvarna till Eden Rose. Självklart har vi även symaskinsnålar om din nål skulle brista. Fundera ut vad det är du ska göra och på vilken nivå du ligger och leta rätt på din symaskin!

Tips för ett lyckat köp! Är du osäker på vilken modell du ska välja kan ett symaskin test vara en god väg att gå för att finna en bra maskin för dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att sy är det nya svarta! Att köpa symaskin för att sy kläder, dukar eller gardiner är något som fler och fler börjar ta till. För varför ha något som någon annan har gjort när man enkelt kan göra det själv. Då får man verkligen den där personliga prägeln på plaggen. Se bara till att välja en symaskin som ligger på din nivå och som du känner att du kan behärska. Och om en riktig symaskin känns som överkurs kan du alltid börja med en liten nätt och behändig handsymaskin för att laga snabba hål på plats.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.