Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda bra & billiga tyger online

338 Fynd

Vill du sy egna kläder eller kanske ett lapptäcke?

Om man vill sy kläder, gardiner eller är sugen på att tillverka ett gulligt täcke till barnens rum är ett smart tips att köpa billiga tyger här hos oss på Fyndiq. Vi har samlat ett stort sortiment av tyger i olika mönster, färger och material här på nätet för dig att välja bland. Vad sägs om en stuvbit till lapptäcke eller ett tyg i glansig struktur som kan användas både för att sy gardiner och kläder? Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Vi har samma frakt oavsett hur mycket du handlar, så passa på att shoppa loss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt att välja rätt material beroende på vad man vill sy

Vi på Fyndiq har valt att samla olika tygmaterial på en och samma plats så att du enkelt kan välja rätt tyg för rätt ändamål. En bra sak att minnas är att vissa tyger går att använda till flera saker. Bomullschintz kan till exempel både användas för gardiner och som möbeltyg! Men om du är intresserad av att sy kläder så rekommenderar vi att du väljer tyg i till exempel polyester, flanell, eller trikå. Du kanske istället letar efter en vaxduk belagd med bomullspoplin? Det har vi också. Här hittar du allt från stuvbitar i bomull till linnetyg i metarvara, så det är bara att välja det material, mönster och tyg som du tycker bäst om!