Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sällskapsspel här

Massor av billiga sällskapsspel online att fynda bland!

Sugen på att vinna över brorsan i UNO eller äntligen bli rikast i Monopol? Då är det definitivt ett sällskapsspel du ska shoppa hem, och här finns det massvis att välja och vraka bland. Så allt du behöver göra är att kolla igenom utbudet och välja vilket du vill ha, men innan du börjar scrolla kanske du vill ha lite tips? Vi har samlat sällskapsspel för alla åldrar så oavsett om det är familjen, kompisarna eller kollegorna du ska spela med så finns här roliga sällskapsspel för alla tillfällen. Varför inte utmana chefen i några omgångar ”Vem vet mest?” för att få reda på vem som faktiskt är den smartaste av er en gång för alla. Eller du kanske är mer ute efter ett sällskapsspel för barn i stället för ett sällskapsspel för vuxna? Då kanske ett Disney Prinsessa memory kan vara det bästa valet – här finns som nämnt något för alla! Ta en titt bland våra familjespel och sällskapspel, välj ut dina favoriter och fyll upp varukorgen för nu ska det banne mig spelas!

Klassiska sällskapsspel och skojiga familjespel.

Det finns massor av olika sällskapspel och familjespel att välja mellan, så vad passar för dig? Ett som heter ”Ska vi slå vad?” utmanar hela familjen i att utföra olika uppgifter, den ena knasigare än den andra – plus att du också kan spela detta med polarna som partyspel! Eller varför inte satsa på några rundor ”Om sanningen ska fram” vid middagsbjudningen? Detta sällskapsspel går ut på att ta reda på vem som är bäst människokännare i gänget genom att gissa om svaret är JA eller NEJ när en spelare i taget får besvara ett påstående – och eftersom spelet även är beskrivet som ”det fördomsfulla och politiskt inkorrekta spelet” kommer ni definitivt att skapa en hel del intressanta diskussioner under spelets gång! Men är du snarare ute efter att hitta ett mer barnvänligt sällskapsspel kanske Yatzy eller Charadspelet är bättre spelval. Du kan dessutom hitta både Monopol och ”Vem vet mest?” i junior-versioner! Kolla igenom det breda utbudet och välj ut dina favoriter bland sällskapsspelen här så lovar vi att ni kommer få flera härliga, och kanske en del mindre härliga, spelstunder tillsammans i gott sällskap!

Tips för ett lyckat köp!

Letar du efter ett speciellt sällskapspel? Använd vår smidiga sökruta för att snabbt bläddra fram till just det spel du söker! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer.

Vanliga frågor och svar

Vad är ett sällskapsspel?

Ett sällskapsspel är ofta spel du kan spela flera spelare på samma gång i, antingen i lag eller mot varandra. Ett annat kännetecken för sällskapsspel är att de ofta passar för hela familjen, både barn och vuxna. Klassiska sällskapsspel är till exempel sådana där du ska slå tärningar för att förflytta en pjäs över en spelplan, drar kort, svara på frågor eller vara snabbast med något för att vinna.

Var köper man sällskapsspel?

Sällskapsspel går att köpa online hos Fyndiq, men finns även i olika fysiska butiker. Vanligt är att hitta sällskapsspel och familjespel i leksaksaffärer, bokaffärer och i större mer välsorterade varuhus. Men vill du se ett större utbud av sällskapsspel är det enklare att titta på nätet.

Varför spela sällskapsspel?

Det finns flera anledningar till varför man spelar sällskapsspel, men som spelformen antyder så är det för att sällskapa och umgås med varandra. Vanligt är att sällskapsspel spelas som en familjeaktivitet, underhållning med kompisar eller som ett sätt att lära känna varandra vid olika tillställningar – och såklart är en stor anledning att spela sällskapsspel att det är väldigt roligt!

Vem spelar sällskapsspel?

Alla kan spela sällskapsspel, både ung som gammal. Det viktiga är att hitta ett sällskapsspel som alla gillar. Klassiska sällskapsspel som kan spelas tillsammans oavsett ålder är bland annat Monopol, Med andra ord, Trivial Pursuit och Alfapet exempelvis.