Kundservice

Fynda billiga Crocs skor på nätet

330 Fynd

Snygg och bekväm i fotriktiga skor

Fötterna ska bära oss fram genom livet, och då är det inte mer än rätt att vi ger varje fot en skön sko att bära, för med sköna skor blir även resten av livet lite skönare. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga Crocs! För det finns väl inga skor som är mer bekväma än ett par Crocs Classic? Du kan även fynda ett par fodrade Crocs för barn, eller varför inte ett par Crocs stövlar att ha på dig när det är blött ute? Oavsett vilka Crocs skor du är ute efter hittar du ett fantastiskt utbud av barnskor och skor online på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp

Vårt tips är att köpa två par — ett par att ha inne och ett par att ha ute! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med Crocs tofflor kan du gå långt

Du kanske känner Crocsen vid ett annat namn, som är lite vanligare i folkmun, nämligen Foppatoffel. De kallas för det eftersom Crocsen först importerades till Sverige av företaget Forspro som drivs av ishockeylegenden Peter Foppa Forsberg. De har blivit väldigt populära eftersom de är lika enkla att ta på sig som ett par flip flops, samtidigt som de är enormt sköna att gå i! De är omtyckta både bland sjuksköterskor såväl som bland vanligt folk, så låt dig själv bli frälst av foppatofflornas komfort!