Fynda Gillette

63 Fynd

Det finns 13 fynd kvar att se

Sylvassa fynd från Gillette

Gillette är märket för dig som ställer höga krav på såväl dina rakprodukter som på slutresultatet. Rakhyvlarna från Gillette ger en noggrann, följdsam och nära rakning. Märket har även rakskum och rakgel som gör upplevelsen ännu bättre. Hos Fyndiq hittar du rakhyvlar och rakblad för både kvinnor och män till billigare priser online. Speciellt anpassade efter gruppernas specifika behov.

Darför Gillette

Att man med sin rakhyvel från Gillette lätt kan köpa nya rakblad, istället för att byta ut hela rakhyveln är en av de sakerna som gjort Gilette omtyckt. På så sätt kan du lätt byta ut ditt rakblad till ett nytt när det behövs, och alltid vara garanterad ett perfekt resultat. Hos Fyndiq blir det lätt att hitta tillbaka till en klassiker från Gillette eller testa en ny, framtida favorit. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Tradition och erfarenhet med Gillette

Gillette är varumärket som har funnits på marknaden sedan början av 1900-talet. Redan från starten i USA har man tillverkat rakhyvlar. Detta med så lyckat resultat att Gillette snabbt blev populärt även utanför den amerikanska marknaden. Idag är Gillette en av favoriterna när det gäller rakhyvlar och rakprodukter på den svenska marknaden. Några av märkets stora favoriter är bland annat Gilette Fusion och Gillette Venus Embrace. Passa på att hitta din egen favorit.