Kundservice

Fynda HoldIt produkter billigt här hos oss

554 Fynd

Filtrera

Köp billiga HoldIt produkter här hos oss på Fyndiq

Vi har nu möjlighet att erbjuda dig ett stort utbud av HoldIt produkter att välja och vraka bland. I kategorin finner du massvis av plånboksväskor, fodral och magnetskal till mobiler som iPhone och Samsung Galaxy i olika modeller. Varför inte en marinblå HoldIt plånbok till iPhone 6 och iPhone 6s? Eller kanske en HoldIt Flipcover till Samsung Galaxy? Detta och mycket mer finner du i sortimentet ovan. Välkommen att fynda online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter andra tillbehör till iPhone och Samsung smartphones? Vi har hörlurar och andra gadgets också! Skriv i sökrutan det du letar efter så finner du det snabbt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skyddande plånboksfodral till din smartphone från HoldIt

Ett fodral eller skal från HoldIt uppfyller flera funktioner — dels kan vissa av dessa innehålla dina kort och därmed fungera som plånbok — dels skyddas telefonen mot fallskador och repor. Dessutom blir din iPhone eller Samsung snyggare och mer personlig med ett fodral eller mobilväska i en härlig färg. Förutom mobilplånböcker finns det HoltIt bilhållare för magnetskal som gör GPS-användningen i bilen enklare. I sortimentet ovan finner du även läderfodral för smartphones samt neoprenväskor till surfplattor och tablets. Den som vill smycka sin telefon finner även mobilsmycken. Skynda att fynda här!