Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga Toppik produkter online

29 Fynd

Styla håret snyggt med produkter frånToppik

Toppik är märket som blivit känt för sina smarta produkter som gör håret tjockare. För alla som är tunnhåriga, eller bara vill ha lite tjockare hår för en stund, passar dessa produkter bra. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från Toppik, och hoppas på att alla kunder kan få finare hår redan i dag. Välj mellan stylingprodukter, stylingpuder och hårspray. Skynda att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Vill du bygga på håret ännu mer med hjälp av hårförlängning? Sådant kan du också hitta här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bygg håret med naturliga hårfibrer

Att ha tjockt, svallande hår är nog en dröm för de flesta. Och den produkt som märket Toppik främst säljer är deras så kallade Hairbuildning Fibers i olika hårfärger. Den här produkten består av små mikrofibrer som appliceras i håret och fäster sig i hårstråna med hjälp av statisk elektricitet. Dessa naturliga hårfibrer, som är gjorda av organiskt keratin protein, är helt ofarliga för håret och passar in i det vanliga håret eftersom att fibrerna är gjorda av samma ämne. Vill man att hårfibrerna ska sitta hela dagen och se bra ut, kan man även köpa till en Fiberhold Spray!