Fri frakt över 199kr!

Fri frakt över 199kr!

Fynda billig TP-Link router online

112 Fynd

Med router kan du surfa upp & ner

Förr i tiden var datorn en fast punkt, och det var endast om en satte sig ner vid den stationära datorn som man kunde surfa på internet. Numera är det dock ett minne blott, och för den som vill är det möjligt att surfa upp & ner hängandes i taklampan. Ja, om man har en router vill säga. Och det är just därför vi på Fyndiq är glada över att kunna presentera vårt stora utbud av router och trådlösa nätverskort från TP-Link, som är experter på ämnet. Bli wireless med TP-Link, och handla det via oss så blir det en billig affär. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Det är inte alltid lätt att förstå vad det här med router är, och till exempel när en ska ha 3G-router och inte. Fråga någon som kan innan du köper, så du vet att du beställer rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nätverksswitch bra vid lan

Att lana är någonting som många gillar att göra, och det innebär att man spelar datorspel tillsammans. Då är det viktigt att ha en bra nätverksswitch, så att allting fungerar. Och det får du om du väljer av TP-Links utbud! TP-Link har kanske det bästa trådlösa nätverkskortet och trådlös router, så passa på att handla av deras produkter när möjlighet ges. Här på Fyndiq är ju dessutom priset lågt.