Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billiga Trixie produkter hos oss

324 Fynd

Fynda billiga Trixie produkter till husdjuren & hemmet online hos oss på Fyndiq

Letar du efter inredning till hemmet? Kanske en fin sovplats till hunden eller en transportväska? Eller är det en värmesladd till reptil som du letar efter? Du är på rätt plats! Här har vi nämligen samlat billiga Trixie produkter som har prylar både för oss tvåbenta och till våra fyrbenta vänner. Vad sägs om en hundbädd, en fågelmatare eller kanske en sele? Här i vårt stora sortiment finns Trixie produkter för både hund, katt, reptil, fågel och fä! Scrolla igenom utbudet och hitta de produkter från varumärket som kommer passa för din pälskling!

Tips på ett lyckat köp

Vill du handla hem fler saker till dina husdjur? Vi har massor av kategorier med prylar till stora och små djur — så använd sökfunktionen och hitta rätt produkter till ditt husdjur! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Skäm bort ditt husdjur med snygga Trixie produkter

Inredning som är anpassade för våra husdjur kanske inte alltid är så snygg utan snarare ligger fokus på att de ska vara praktiska — och det fina med varumärket Trixie är att här har man tänk på båda delarna! Alla Trixie produkter är nämligen både praktiska och förvandlas till snygga inredningsdetaljer när de inte används. Och visst finns det mycket att välja bland! Bland våra Trixie produkter finns både hopfällbara trappor till de mindre djuren som kanske behöver en trapp lite då och då, och vi har även massor av klösträd, transportburar och massor av andra skojiga och smarta saker du kanske behöver till dina djur.