Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Online hos oss på Fyndiq kan du köpa billig pepparkaksdräkt för barn! Dags för ditt barn att gå på maskerad eller ställa upp i Luciatåg? Då kanske en pepparkaksdräkt skulle sitta fint — och det är precis vad du hittar i mängder här hos oss på Fyndiq! Är du ute efter att köpa en billig pepparkaksdräkt för barn är du alltså på helt rätt ställe för att göra fynd på. Kolla igenom det breda sortimentet och välj den dräkt som passar ditt barn bäst! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Kontrollera alltid att du väljer rätt storlek innan köp, all viktig information om pepparkaksdräkterna hittar du i deras produktbeskrivningar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vi komma, vi komma från Pepparkakeland! I alla fall sjunger vi så när vi vill vara pepparkaksgubbar för en dag i Luciatåget eller på maskeraden — eller så sjunger vi den för våra barn som fått klä ut sig i pepparkaksdräkt. Här finns nämligen inte dräkter för vuxna, de finns i en annan kategori, för här hittar du bara pepparkaksdräkter till barn och bebisar. Kanske därför dräkterna är lite extra söta här? Precis så som sockerbagaren sjunger att han bakar sina kakor — han bakar några med socker på — och det är väl precis så vi tänker om våra barn när de ser ut som pepparkakor? De är alldeles sockersöta!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.