Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga juldräkter!

Stort utbud av juldräkter för barn Även om julstämningen bara håller i sig under några dagar är det roligt att under dessa dagar vara på topp. Och på topp menas att en fylls av rätt stämning ända ut i fingertopparna, eller pepparkakstopparna. Vi på Fyndiq älskar jul och på denna sida finner du ett stort utbud av billiga juldräkter för barn. Allt från tomtedräkt för barn till pepparkaksdräkt för barn. Då frakten är lika låg oavsett hur mycket du handlar kan både luciaklänningen och lusse skjortan åka med. Saknar du något du gärna vill ha så håll ögonen öppna då vi dagligen får in nya produkter.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att beställa rätt storlek och är du osäker kan det vara bäst att ta en lite för stor än lite för liten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ingen jul utan juldräkt Något som barn gillar otroligt mycket är att klä ut sig, och vuxna älskar att ta bilder på sina barn som klätt ut sig. Det är en win-win situation helt enkelt. Här gömmer sig vackra tomteklänningar för de minsta till utsökta pepparkaksdräkter som får en att smälta. Med dessa fina julkläder behövs det nästan inget julgodis utan man blir mätt bara av att kolla på de små läckerheterna som springer eller kryper omkring.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.