Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billig tomtedräkt för barn

30 Fynd

Tomtedräkten till ditt barn finns billigt på nätet — hos oss på Fyndiq

Barnen älskar julen mer än alla andra — låt den magin få leva kvar länge! I tomtedräkt med tomteluva och svart bälte samt tillhörande tomtestövlar och tomtebälte är man riktigt vass. Plus att julen blir ännu mer glädjerik och fröjdefull för barnen. I sortimentet finner du massvis av olika varianter och storlekar på de billiga tomtedräkter vi erbjuder — passa på att köpa i god tid innan jul så varar tomteleken länge! Välkommen att shoppa loss online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Tomtar och tomtenissar hör även hemma i luciatåget — det gör dräkten ännu mer användbar för ditt barn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Julen varar ända till påska — med rätt tomtedräkt

Julen med sina magiska varelser, där tomten har huvudrollen, är något som trollbundit barn genom åren. Med tomtedräkt blir inte bara julen väldigt mycket roligare, dagarna runt julafton fylls av lek och stoj när barnen får låtsas vara den ärevördige tomten själv. Givetvis kan man leka tomte ända till man är tonåring. Tur att du på Fyndiq finner tomtedräkter för barn i alla åldrar och längder! För den som ska låtsas vara tomte inför sina småsyskon eller släktingar på julafton finns det även säck som går att fylla med paket. Fira julen inte bara med den riktiga tomten, låt även småtomtar få dela julglädjen — klädd i tomtedräkt för barn såklart!