Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig strumpbyxa för barn online!

Snygga och sköna strumpbyxor för barn! Den som testat ett par strumpbyxor någon gång vet hur skönt plagget är – som byxor fast mycket mjukare och mer följsamma! Det är dock inte bara vi vuxna som kan uppskatta ett par strumpbyxor, utan barnen också. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga strumpbyxor från kända märken som Disney, Lego, Maximo och Hello Kitty. Strumpbyxorna kommer i olika material, färger och mönster. Detta innebär att alla garanterat hittar sina favoriter hos oss! Välj mellan tjockare varma strumpbyxor som passar på vintern och tunnare strumpbyxor som är riktigt sköna och svalkar på sommaren! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har även snygga kjolar att matcha strumpbyxorna med. Du hittar dem bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Säkra upp med halkskydd! Sköna strumpbyxor i all ära, men visst kan det finnas en risk för att de glider ner lite och barnet snubblar eller halkar. Detta har dock många tillverkare haft i åtanke när de skapat strumpbyxorna. Många av strumpbyxorna här hos oss har nämligen smarta halkskydd under sulorna som ger ett fast grepp även för de mest aktiva barnen! Andra strumpbyxor har istället resår i midjan som gör att strumpbyxorna sitter som en smäck och aldrig riskerar att glida av!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.