Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billiga Barnstrumpor

521 Fynd

Fotlyx med varma barnsockor

Det finns inte många saker som slits så mycket som ett par barnstrumpor. Dels växer de så att det knakar och barn är i överlag väldigt aktiva. De kan fara fram och tillbaka på golvet med sina mockasiner men det är inget som stoppar dem. Den lilla lädersulan gnisslar bara mot golvet medan de fortsätter att springa som vilda djur i huset.

Tips på ett lyckat köp

Barnstorlekar varierar en del från vecka till vecka så se till att du har den aktuella storleken på barnets fot. Babystrumpor kan gå på barnets månad, det kan dock vara så att du har en klumpeduns där hemma som behöver en lite större strumpa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bunkra upp med ett helt gäng av strumpor för barn

Eftersom strumpor i en familj är en förbrukningsvara så är det en bra idé att ha ett antal på lager. Det kan vara ett par rosa söta strumpbyxor till tjejer eller varför inte en babysocka till den nykomna bebisen. Vilken typ av strumpa som ditt barn har behovet av så finns dessa hos oss. Passa på att köpa några med barnets favorittryck exempelvis, Blixten MqQueen från Bilar eller Nalle Puh brukar gå hem hos dem mellanstora barnen. Kanske har barnet ett favoritdjur som de vill ska pryda sockan, det mesta finns i vårt stora sortiment.