Kundservice

Vinterkläder

213 fynd


Filtrera

Vinterkläder barn - Fynda varma barnkläder hos oss

Vi har tusentals varma och mjuka plagg speciellt för barn! De är söta och coola. Några är oversized medan andra är lagom. Vi har plagg i bomull och polyester. Hos oss kan du fynda bland annat: tröjor, byxor, morgonrockar och mössor. Plaggen hittar du med trevliga mönster och tryck som de flesta barn tycker om.

Fynda - Vinterkläder barn

Vi har ett stort utbud av roliga och coola barnkläder som är varma och sköna. Kläderna finns i olika material att välja på och en del är oversized medan andra är i normal storlek. Du hitta allt från byxor och tröjor till mössor och morgonrockar. Ta och titta så kan du säkert hitta någon favorit som passar ditt tycke och smak.

Titta gärna på de söta mössorna som finns i sortimentet. En mössa med kanin- eller nalle öron blir de flesta barn glada av. Vi fyller på lagret dagligen så sortimentet han därför variera.

Varma kläder när de kyliga vindarna viner

Bland våra vinterkläder hittar du plagg i lite tjockare kvalitet som värmer under vintern eller kyligare sommarkvällar. Varma plagg är alltid bra att ha till hands i garderoben så att du är förberedd om vindarna vänder. En varmare väst är bra att alltid ha hängandes i hallen om barnen blir lite frusna.

Välj rätt modell

Tänk på storlekar som oversized är större i modellen och är designad för att sitta pösigt och löst. Vänligen tillåt 1-3 cm skillnad på grund av manuell mätning samt läs vad som står vid respektive plagg. Att tänka på: På grund av skillnaden mellan våra olika datorskärmar, kanske bilden inte speglar plaggets faktiska färg.

Tips! Tänk på att du dubbelkollar storlek, färg och modell när du handlar, gör det en extra gång innan du skickar iväg din beställning. Då slipper du bli besviken när leveransen kommer fram till dig. Om du undrar över något eller om det dyker upp något problem är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Du är hjärtligt välkommen att fynda hos oss! Vi fyller dagligen på vårt lager med varma, söta, snygga och coola barnkläder.