Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga barnmöbler online!

Fyndiqs favoriter

Inred åt barnen med snygga och billiga barnmöbler! Att inreda barnrummet är ett nöje för alla föräldrar, men visst kan det bli lite för roligt och helt plötsligt har kostnaderna skenat iväg totalt – men som tur är kan du shoppa barnmöblerna billigt online hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat massvis av billiga barnmöbler här hos oss, så allt du behöver göra är att välja hur du vill möblera, och sen välja ut de möbler du vill ha – klart! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla mer till barnen när du ändå är här, vi har massor av spännande inredning för barnrummet och massa annat skoj att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnmöbler för alla stilar och smaker! Hur vill du inreda barnrummet? Vi har möbler som passar alla olika teman med både barnbord, barnstolar och playtrays. Om du känner för att inreda med djurtema har vi möbler med hundar, katter, giraffer, papegojor och massa andra djur på som du kan välja bland. Vi har även möbler för barn i mer klassisk stil, men gemensamt för alla barnmöbler är att de passar för både han, hon och hen! Välj bland enstaka möbler och hela set – kika igenom vårt breda sortiment och få fason på barnrummets möblemang redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.