Djur Byggset

34 Fynd

Spännande djurleksaker

Hos Fyndiq hittar du ett stort urval av spännande leksaker för ditt barn. Kolla in vårt breda utbud av pedagogiska byggleksaker till låga priser, låt ditt barn skapa sina egna djur med våra klossar och pussel.

Kreativa djur byggset

Har du kreativa barn så kommer de att älska våra djur byggset. Byggseten innehåller vackra delar och ritningar så att ditt barn kan sätta ihop olika djur. Har du mindre barn som inte får använda små delar så har vi dessutom massor av leksaksdjur, både vilda djur som tigrar eller varför inte en plastorm. Men även djur till bondgården, hästar, grisar och kossor, här hittar du allt du behöver.

Spel i trä för mindre barn

Har du mindre barn så har Fyndiq ett brett utbud av olika spel och pussel i trä. Kolla in våra skojiga balansspel där det gäller att bygga så högt som möjlig med djurklossar. Eller så passar du på att fynda bland våra magnetiska byggklossar, då kan ditt barn skapa magiska djur eller andra former, låt fantasin flöda. Att pussla är avkopplande för ditt barn samtidigt som det utvecklar ditt barns kognitiva förmåga. Vi har pussel från de lägsta åldrarna till vuxenpussel med 10 000 bitar. Det är enkelt att handla hos oss, dessutom har du fri frakt och snabb leverans.

En egen bondgård

Hos Fyndiq har vi ett brett utbud av leksaker för det barn som älskar att leka bondgård. Vi har bondgårdar, djur, traktorer och annat som behövs på en bondgård. I vårt utbud hittar du leksaker till bondgården för alla åldrar och till låga priser. Välj mellan olika material vi har leksaker både i trä, teddy och plast. Hos oss handlar du säkert med fri frakt och snabba leveranser.

En egen hund

Längtar ditt barn efter en alldeles egen hund så har vi massor av små hundar som kan passa ditt barn. Här hittar du små hundar med batteri som kan gå och skälla men även helt vanliga gosedjur som kan bli nya favorit hunden därhemma. Välj och vraka i vårt breda sortiment till låga priser. Beställer du här så har du snart dina varor, vi har snabba leveranser och fri frakt.