Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga hårddiskar online!

Bra minne för datorer! Ett bra minne är väl något som vi alla vill ha, inte minst när det kommer till våra datorer! Då är det kanske dock stort minne som värdesätts, men det är väl allt som oftast synonymt med ett bra minne. Och här hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av hårddiskar, så att din dator helt enkelt kan lagra allt du vill! Och oavsett om du är ute efter en hårddisk från Kingston, Deltaco eller SanDisk så hittar du det här i vårt stora och billiga utbud. Vi önskar dig helt enkelt välkommen att fynda bra datortillbehör!

Tips för ett lyckat köp! Minne kan man aldrig få för mycket av, snarare för lite. Se till att du har tillräckligt många GB på din hårddisk! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smart med extern hårddisk! Att minneskort är en bra grej håller nog alla med om, och inte minst när det kommer till hårddiskar och datorer. Men det är faktiskt inte bara i datorn som vi vill ha minne, utan även i en extern kabinett! Att ha minst en extern hårddisk är därför ett måste, för även om du såklart litar på din dator så kan du aldrig vara säker nog. Man måste med andra ord ha en så kallad back up på alla viktiga filer och fina foton. Det sista en vill är att de ska försvinna för evigt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.