Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga nätverkskort online!

Fyndiqs favoriter

Handla nätverkskort billigt online hos oss på Fyndiq! Krånglar datorn och vägrar ansluta? Då kan problemet vara så enkelt att det är ett nytt nätverkskort som datorn behöver. Här i denna kategori är det just därför billiga nätverkskort i mängder som du hittar – och vi på Fyndiq har samlat nätverkskort från såväl Asus som TP-link och många fler – så kika genom sortimentet och hitta det kort som passar till just din dator. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara svårt att veta vilket nätverkskort man ska välja, och därför vill vi tipsa om att alltid läsa produktbeskrivningen innan du lägger kortet i varukorgen – på så vis säkerställer du att du får hem rätt kort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nätverkskort som trådlöst eller i form av en USB-adapter? Det finns många nätverkskort att välja bland och vi har samlat både trådlösa och USB-adaptrar här för dig att välja bland. Vad sägs om ett snyggt Asus USB-N53 med dubbla frekvensband och justerbar kabel? Eller du kanske föredrar trådlösa lösningar? Det finns också att kika närmare på, som till exempel en wireless Nano USB Adapter från TP-link som gör det möjligt att ansluta både bärbar eller stationär dator till ett trådlöst nätverk. Kolla igenom sortimentet och läs produktbeskrivningarna för att hitta ett kort som passar dig och din dators behov på bästa möjliga vis!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.