Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga RAM-minnen på nätet!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga RAM-minnen online hos oss på Fyndiq! RAM står för Random Access Memory och är ett minne där man når varje minnescell direkt, utan att behöva gå igenom andra nivåer. Ett RAM minne är en av de mest väsentliga delarna i en dator och ibland kan man behöva förbättra RAM-minnet i sin dator av olika anledningar. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ihop ett stort utbud av olika RAM-minnen, allt för att du ska hitta just det du behöver. Kolla upp hur mycket RAM minne du egentligen behöver och klicka hem här redan idag – välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Är du en riktig nörd och vill ha fler grejer inom teknik eller är du mer svag för andra typer av prylar? Ingen fara, hos oss på Fyndiq finns det mesta, kolla igenom våra kategorier för köpinspiration. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det riktiga datasnillet behöver såklart ett extra RAM-minne! Teknikens utveckling går bara framåt och framåt. Och för att man då som individ ska kunna hänga med behöver man ofta mer RAM minne. När man ska skaffa mer RAM minne är det viktigt att vara säker på hur snabbt det ska vara och vilket typ av RAM som passar just ditt datasystem. Men kom ihåg att man aldrig kan ha för mycket RAM-minne, så passa på att fynda mer här och nu!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.