Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga datorhögtalare online!

Fyndiqs favoriter

Få bästa ljudet från datorn! Den som sitter mycket framför datorn, och exempelvis spelar spel eller lyssnar på musik, vill med största sannolikhet ha bra ljud. Detta får man inte genom att koppla in ett par hörlurar, utan det krävs faktiskt ett riktigt bra högtalarsystem för att få ut det mesta av datorn och av ljudet. Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort utbud av billiga datorhögtalare från märken som Philips, Logitech och Deltaco. Man får alltså kvalitativa högtalare från pålitliga och välkända märken. Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa fler saker till din dator när du ändå är på gång. Du kan bland annat hitta tangentbord, datorväskor, webbkameror och möss hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Koppla lätt in dina högtalare! Alla datorhögtalare som vi samlat på den här sidan har en sak gemensamt. Det är att de är superlätta att ansluta till datorn och gör att man direkt kan få riktigt bra ljud. Dessutom går de flesta inte bara att ansluta till datorn, utan till vilken musikkälla man vill. Högtalarna har få kablar och en praktisk kabelhantering som gör att man fortfarande kan ha ett prydligt skrivbord. Som om detta inte vore nog är högtalarna kompakta, väldigt smidiga och tar upp lite plats!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.