Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga skrivare online!

Fyndiqs favoriter

**En skrivare för alla behov! Med större valmöjlighet är det enklare att få precis det som vi vill ha. Och när det kommer till den fantastiska skrivaren så har du ett stort hav av olika valmöjligheter för att finna en som passar dina behov bäst. Här på Fyndiq har vi samlat allt från stora och mäktiga Canon, Brother och Samsung skrivare till mindre, behändiga skrivare. Allt för att du ska kunna finna en billig skrivare som passar perfekt.

Tips för ett lyckat köp! Oavsett om det är en skrivare till Mac eller vanlig laserskrivare är det viktigt att du köper rätt färgpatroner och toner. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bläckstråleskrivare eller trådlös skrivare! Vad är det för skrivare du är ute efter? Det kan vara bra att gå igenom några skrivare test för att få en bättre känsla för de olika apparaterna. Men om du planerar att kavla upp ärmarna och vara kreativ med dina foton är en fotoskrivare ett bra alternativ. En laserskrivare med färg är ett köp som du med största sannolikhet inte kommer ångra då den är otroligt praktisk, om det inte är så att du planerar på att designa egna skor och kläder med en 3d skrivare. Det närmsta 3d du kommer då är om du skriver ut dina bilder och sedan viker papprena till stora origamifigurer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.