Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt MacBook Air 13 skal online!

Köp billigt skal till din MacBook Air 13 online! Ägare av en MacBook Air 13? Då misstänker vi på Fyndiq att du också vill skydda den på bästa möjliga vis. Här kan du därför shoppa loss i ett brett sortiment av billiga MacBook Air 13 skal som både är snygga och skyddar mot repor, smuts och kantstötning. Dessutom kan du med hjälp av ditt skal göra din MacBook Air 13 mer personlig än vad den redan är. Kanske är ett glitterskal i guld något som passar din personlighet som handen i handsken? Eller du kanske är mer för ska som har designermönster? Kika igenom utbudet och välj ut det MacBook Air 13 skal som du gillar mest!

Tips för ett lyckat köp! Läs alltid produktbeskrivningen innan köp så att du är säker på att du valt rätt skal för rätt MacBook Air! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Till MacBook Air 13 finns skal med personlighet! Hur vill du att din MacBook Air 13 ska se ut? Gillar du din MacBook som den är så passar ett genomskinligt skal alldeles utmärkt, men vill du spejsa upp din Mac en aning kanske ett mönstrat skal är roligare. Här finns allt från helfärgade skal till mönstrade skal i marmor och andra snygga motiv. Och oavsett vilket skal du väljer kan du vara trygg med att alla är lika skyddande av din MacBook Air 13!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.