Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Macbook Air skal på nätet!

Skydda din Macbook Air! Idag har nästan var och varannan person en bärbar dator, vi har helt enkelt insett hur bekvämt det är att kunna ta med den överallt, och dessutom har de bärbara datorerna blivit lättare, smidigare och fått en mycket högre prestanda. Ett utmärkt exempel på det är Macbook Air, som inte bara har en hög prestanda utan den är också tunn och lätt. Men en laptop behöver man skydda, så vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av billiga Macbook Air skal i vackra färger och mönster för dig att fynda bland!

Tips för ett lyckat köp! Välj ett skal som har grepptassar på undersidan, så behöver du inte vara orolig för att din dator ska glida iväg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Som ett mobilskal, men för datorn! Du har säkert sätt att allt fler har ett mobilskal på sin älskade mobiltelefon, och det är både för att skydda från repor och smuts samt för att utsmycka telefonen och göra den mer personlig. Samma sak kan du göra med din Macbook Air, få den att stå ut från mängden av metalliskt ljusgråa laptops genom ett snyggt havsblått skal eller kanske ett skal med amerikanska flaggan på! Möjligheterna är oändliga och med våra låga priser kan du köpa fler än ett skal utan att få hål i plånboken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.