Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

Fynda billigt MacBook Pro 15 -skal online

26 Fynd

Fynda skal till Macbook här

En MacBook Pro 15 håller ännu längre och blir snyggare med ett skal! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett ordentligt sortiment med skal som passar just MacBook Pro 15. I kategorin finner du skal som inte bara ger ett skyddande hölje till din Mac, utan även gör din dator både snygg och personlig! Välj och vraka mellan stilrena skal i marmor tryck, med guld, svart och vit. Här hittar du även klassisk läderväska för din Pro, samt skal i massor av olika färger och tryck. Hitta din favorit redan idag, det är enkelt och smidigt att shoppa online. Välkommen att shoppa billigt MacBook Pro 15 - skal hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Kolla först vad din MacBook har för storlek i tum, om det är 15 har hittar du passande skal här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En personlig MacBook

Många har MacBooks, men inte många har en MacBook Pro i snyggt marmor-tryck i vitt och guld! Här hittar du skalen till din Mac som skiljer din dator från mängden och dessutom gör den ännu snyggare! Ett skal är vidare ett skydd, mot repor, damm, hårda stötar och allmänt slitage. Med anti-slip på undersidan är den stadigare och med ventilationshål blir inte din MacBook Pro 15 för varm. Bara fördelar alltså! MacBook skal för din 15 hittar du här - Skynda att fynda skyddsskal hos oss på Fyndiq!