Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga MacBook Pro skal online

310 Fynd

Coolt MacBook Pro skal i leopard

Många är det som är noga med att vara försiktig med sin telefon och att köpa ett iPhone skal är något som nästan alla gör. Att skydda sin Appledator är däremot inte lika självklart, kanske för att folk inte är medvetna om hur snygga laptopfodral det finns? Är du en av de som äger en MacBook Pro hoppas vi att du tar hand om den ordentligt. Det är en dyr dator och skal för MacBook Pro kan var värt att införskaffa. Här hos Fyndiq hittar du snygga MacBook Pro skal billigt, allt från leopardmönstrade till enfärgade.

Tips för ett lyckat köp

Just här hittar du skal till MacBook Pro, men skal till andra modeller som exempelvis MacBook Air 13 finns också att fynda några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

MacBook Pro 13 och 15

Oavsett vilken storlek du har på din dator så hittar du här ett skal som passar. Vårt utbud är stort och våra priser låga, det finns med andra ord inga ursäkter till att inte köpa ett bra skal till din MacBook. Hårda plastskal eller matta skal som är genomskinliga är bara några av de alternativ som finns hos oss på Fyndiq och vi är säkra på att du kommer att hitta något du gillar. Kika igenom vad vi erbjuder, och fynda ett bra skal till Mac redan idag!