Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bouncers online!

En bra bouncer ger ett mjukare ljus! Du som fotar vet att ibland behöver man använda blixten på kameran, något som gör att hårda slagskuggor kan uppstå. Med någon av våra billiga bouncers eller blixtspridare/blixtdiffusor kan du fortsätta fota men med ett mycket jämnare och mjukare ljus! Det gör bilderna både mer behagliga att titta på och mer professionella i sitt utförande. Finn en billig bouncer för Canon, Sony, Nikon och Pentax med flera här! Nu är det enklare än någonsin att fota som en riktig fotograf – och det till ett väldigt bra pris! Shoppa bouncer och blixtspridare här hos oss – smidigt och enkelt online!

Tips för ett lyckat köp! Vårt utbud av bouncers karaktäriseras av prisvärdhet – passa på att köpa flera olika när du ändå håller på, det lönar sig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fota som ett proffs! Ju större diffusor desto större spridning och mjukare ljus, något som kan vara bra att veta när man fotar på ett bröllop, en trädgårdsfest eller på en semester med familjen. En bouncer kan dessutom vara gjord för extern eller pop-up blixt, samt även vara formad som en glob, fyrkant eller vara platt – allt för olika effekter och känslor i bilden. Köp en billig bouncer, blixtspridare istället för dyr fotoutrustning - prisvärt och snabbt här hos oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.