Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig softbox online!

Få jämnare ljus i fotona med en softbox! En proffsfotograf vet hur viktigt det är att ha en softbox i studion för att få ett mjukare och jämnare ljus i bilderna. Men det är inte bara proffs som kan använda sig av softboxar för att förbättra sina bilder, utan alla fotointresserade kan faktiskt göra det! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga softboxar av olika modeller och i olika utformning. Nu kan alla – från proffs till amatörer, få det perfekta studioljuset med väldigt enkla medel! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler tillbehör till fotostudion? Då bör du leta vidare hos oss på Fyndiq. Här finns allt från stativ till ljusskärmar! Det hittar du i kategorin ”Foto”! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Softboxar för olika typer av foton! Alla softboxar som ni finner på den här sidan kan användas för att förbättra ljuset vid en fotografering och används tillsammans med en blixt. Men vissa av softboxarna fungerar bättre för vissa typer av fotograferingar. Exempelvis passar en METZ Octagon Softbox SB 80-80 bäst för porträttfoto, medan en Softbox popup 50x50cm universal passar bäst för fotograferingen som sker utanför studion! Är man ute efter en kombinerad blixtväska och softbox finns även det på den här sidan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.