Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt kameraparaply på nätet!

Fixa ljuset på din bild som ett proffs! Allt fler inser hur roligt det är att fotografera, och att faktiskt lägga lite extra resurser i form av tid och utrustning på sina bilder för att göra dem så snygga som möjligt. Och en av de viktigaste sakerna för att man ska få en bra bild är ljuset! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av paraplyhållare och kameraparaplyn, så att du enkelt kan få en snyggare och mer proffsig finish på dina bilder. Och det bästa är att det är riktigt billigt att handla hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Beställ gärna två paraplyer i olika färger för att variera dina bilder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En kamerablixt blir bättre med paraply! Säkerligen kommer du ihåg när du skulle ta klassbilden i skolan, när skolfotografen stod där och riggade, vände och flyttade på klassen och höjde och sänkte ett fotoparaply eller flera. Det som dessa paraplyn är till för är att sprida blixten så att den får en större spridning och ger ett mjukare ljus, så att den som blir fotad inte ska få alltför skarpt ljus och starka skuggor på sig. Det blir då en mycket finare bild, och beroende på om insidan av paraplyet är vitt, silver, guld eller annan färg kan man också sätta temperaturen i ljuset.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.