Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig fjärrutlösare för kamera!

Föreviga med trådutlösare! Att föreviga ögonblick i livet, så att de verkligen blir minnen som följer med en genom hela livet är något som många mer än gärna gör. Det innebär att många har minst en bra kamera i sin ägo, och för det kan man gärna ha en trådutlösare! Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av fjärrkontroll för kameror, oavsett om du vill ha en fjärrkontroll för Canon, Nikon eller ett annat märke. Så kika runt bland våra billiga fjärrutlösare och se om du hittar någon som passar din kamera, det tror vi nämligen att du kommer göra!

Tips för ett lyckat köp! Kolla gärna en extra gång så att fjärrkontrollen du valt verkligen passar ihop med din kamera! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kompaktkamera eller systemkamera? När man ska köpa kamera måste man alltid ta ett beslut, räcker det med en mindre kompaktkamera eller vill man ha en bra systemkamera? Ofta faller beslutet på det sistnämnda, eftersom man trots allt kan ta de allra bästa bilderna med en sådan. Såklart vill man då ha tillbehör till kameran, och en trådlös fjärrkontroll innebär att man själv också kan vara med på alla härliga semesterbilder. Lite smidigare än med bara en inbyggd självutlösare. Och visst vore det kul att slippa vara den som tar alla bilder?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.