Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda linsskydd på nätet!

Stort och härligt utbud av kameratillbehör här! Respekt är ett ord vi ska ha i åtanke när vi plockar fram vår systemkamera. Detta då vi vill få så bra bilder som möjligt. Och ska vi lyckas med det gäller det att ta hand om den och visa respekt genom att ha både bra kameraskydd och allt därtill. Här på Fyndiq finner du ett stort och billigt utbud av linsskydd, kameraskydd och regnskydd för systemkamera. Ja, helt enkelt en uppsjö av olika skyddande lock för att du ska kunna ta så bra bilder som möjligt.

Tips för ett lyckat köp! Håll koll på vilken kameramodell du använder så du lägger ner rätt produkter i varukorgen. Sedan är det bara du som sätter gränserna till hur högt du kan nå. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plocka fram fotografen i dig! Du springer inte ett maraton i höga klackar, och då ska du heller inte bege dig ut med en kamera som inte är i bra skick. Ett LCD skydd eller fotolock är inte bara ett skydd som skyddar och håller kameran i bra skick. Det skapar även en starkare känsla av att du vet vad du håller på med då du är bra utrustad. Och bara vetskapen om att du bär omkring på bra grejer kommer få dig att känna dig som David LaChapelle eller Annie Leibovitz. Och vem vill inte göra det?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.