Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig kamerarengöring online!

Köp billigt rengöring för kameran online! Det är få saker som är så viktigt för en fotograf som en bra kameralins. Men även den bästa av kameralinser kan bli smutsig, därav är linsens rengöring minst lika värdefull. Just därför är också vi på Fyndiq lite extra glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av billig kamerarengöring. Här hittar du microfiberduk för rengöring av kamerans skärm, rengöringspenna för kameralinsen, rengöringskit i sex delar och mycket mer. Kika igenom vårt stora utbud och köp hem det du behöver. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Även en billig systemkamera bör du ta hand om ordentligt, det gör du med bra rengöring! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Putsa kameran för bättre fotografier! Nog är väl en bra bild varje fotografs dröm, men oavsett om du är en professionell fotograf där fotandet är en del av ditt yrke eller om du bara vill ha vackra naturbilder eller roliga bilder från en bra fest är det av största vikt att kameran är ordentligt rengjord. Oberoende av om du har en vattentät digitalkamera, en billig systemkamera eller en exklusiv Canon kamera måste den putsas ren då och då. Rengöring i mängder hittar du här och med våra utvalda produkter behöver du aldrig oroa dig för en smutsig lins.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.